28/6/13

Informació important per a les reserves d'activitats

INFORMACIÓ IMPORTANT: les inscripcions per a les reserves d'activitats s'obriran a les 10:00 del mati els dies 13 i 14 de juliol. 
El dilluns, 1 de juliol, informarem de les activitats que necessiten reserva, les que no, les que tenen places limitades i les que poden oferir-se a moltes persones.

26/6/13

Reunió de fira

El pròxim dissabte 29 de juny  a les 18:00h. a la casa de la Cultura (plaça de la Era), reunió de presentació de la V Fira d'Esport i Turisme de Muntanya.

25/6/13

Reportatge Canal 9. Ocupa't. Dilluns 24 de juny de 2013

La fira d'esport i turisme de muntanya de la Serra d'en Galceran, es configura com a un element dinamitzador del territori.
Reportatge Canal 9

18/6/13

Publicitat de la fira en ràdio.

A partir d'avui i fins 13 de juliol, esta cunya publicitària s'escoltarà en Cadena 100 durant les hores de màxima audiència.



13/6/13

Expositors esport i aventura: Vanyou

Vanyou: lloguer de furgonetes camper.
El seu stand, una furgo!!! No deixes d'anar a vore-la. Descobriras una nova forma de viatjar.

Web de Vanyou


Activitat de fira: la BTT nocturna del divendres

La BTT nocturna del divendres!!!





Expositors esport i aventura. Meridiano 0

També Meridiano 0, la tenda especialitzada en equipament de muntanya i aventura de Castelló, assistirà a la Fira d'Esport i Turisme de Muntanya. Qualitat 100%!!!


Web Meridiano 0





Expositors esport i aventura: Desgrimpades

Desgrimpades: Activitats de muntanya a la Serra i a més llocs. 
Molt bona sort amb esta nova aventura!! 
No deixeu de visitar el seu stand!!! 

Web Desgrimpades




Expositors esport i aventura: Itinerantur

Itinerantur: Rutas - Cultura - Natura

Esta empresa també estarà a la fira de la Serra. A més a més, s'encarregaran de la ruta nocturna del dissabte. No us la pergueu, professionals apassionats de la muntanya !!!

Web Itinerantur


Expositors esport i aventura: Sky Gliding Xtrem

Volar? Sky Gliding Xtrem t'ho fica molt fàcil. Aprofita les ofertes especials que porten a la fira d'esport i turisme de muntanya. Una experiència que val la pena!!!

Web de Sky Gliding Xtrem 



El "Racó del Menjar" i restauració

El "Racó del Menjar" a la fira:
Crêpes, pintxos, carn torrà, paella, dolços casolans, refrescos, cervessa,.... obert durant tot el dia. 
Restauració:
I si preferiu taula i mantel, al bar del poble o als restaurants de Rossildos i els Ivarsos amb menús especials de fira!!

12/6/13

Sortejos de la fira



Adquirint paperetes dels sortejos col.labores amb el finançament de les despeses d'organització ( activitats, assegurances, assistència sanitària, publicitat, imprempta, infraestructures, vigilància, desplaçaments en autobús, .....) i contribueixes a donar suport a l'objectiu de la fira: un projecte que pretén revaloritzar i donar a conèixer el patrimoni dels pobles.

Esmorzars, dinars, sopars, estades en allotjaments rurals, fotografia, artesania, benestar, articles esportius, activitats de muntanya, productes de la terra,.... No està gens malament!!! 

Paperetes a la venda en diversos stands de la fira i en el d'info. 
Col.labora amb la fira (ho necessitem) i guanya premis (molta sort!!).
Ah, i moltíssimes gràcies a tots els establiments que ens ajuden a seguir endavant col.laborant en els sortejos, a totes les persones que s'encarreguen de vendre les paperetes i també a qui les compren!!


6/6/13

Zones d'acampada lliure

Ja sabeu que hi han dues zones d'acampada lliure i gratuïtes per a poder estar tota la fira i tindre temps de tot: fer les activitats, visitar els stands, anar a la piscina, pendre uns refresquets, fer un pic-nic... i passar un cap de setmana divertit i complet. Recordeu que si voleu tindre més comoditats, la Serra també disposa de 18 cases rurals repartides per tot el terme i varios restaurants a la zona de Rossildos. Qualsevol opció es bona, tu tries!! T'esperem.

Punxa ací per a vore les zones d'acampada

Cartell de la fira