2/4/15

Resolució del 1r concurs de cartells de la VII fira d' Esport i Turisme de Muntanya 2015


Cartell guanyador del concurs de cartells de la VII Fira d' Esport i Turisme de Muntanya 2015




 La guanyadora del concurs ha estat:
 MÓNICA SANZ ORENES amb el lema «Gaudir la natura, plaer de viure», el cartell representa l'esperit de la fira, FELICITATS MÓNICA !!!
El premi s'entregarà en la fira, el dia en que s'inaugura l'exposició amb els cartells que han participat al concurs (data encara per confirmar)
Des de l'organització de la fira estem molt contents per l'acollida que ha tingut aquesta proposta, han arribat cartells de diversos llocs com pobles de la contornada com ara Benlloch,  La Torre d'en Besora, de Castelló de la Plana (cartell guanyador) o regions com Albacete, Pontevedra o Astúries o fins i tot de Polònia. MOLTES GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR!!! 

Sortejos de la VII Fira d'Esport i Turisme de Muntanya 2015


Papeleta sortejos VII Fira d'Esport i Turisme de Muntanya 2015




 Ja tenim els talonaris dels sortejos de la VII Fira d' Esport i Turisme de Muntanya 2015, cada papereta val 2 euros, la recaptació es destina al finançament per a l'organització de la Fira on totes les activitats i espectacles són gratuïts per als visitants. Amb una papereta pots optar a tots aquests premis i al mateix temps col·labores amb nosaltres.
Els premis són per gentilesa de les empreses col·laboradores a les quals agraïm la seua valuosa aportació a la fira, fonamental per a dur endavant un projecte com aquest, tant significatiu per al turisme d'interior, sense vosaltres no seria possible.


Pots adquirir les paperetes en quasi tots els establiments i comerços del municipi i a l'ajuntament i durant els dies de fira en el stand d'informació. , on totes les activitats i espectacles són gratuïts per als visitants.